Browse By

Headboard Cermin, Sentuhan Kecil Membawa Perubahan Besar di Bilik Tidur

Headboard Cermin di Kamar Tidur (foto:Amazinginteriordesign)

Headboard Cermin di Kamar Tidur (foto:Amazinginteriordesign)

Untuk menambah sentuhan daya tarik di bilik tidur bukanlah perkara sukar. Mengapa boleh begitu? Ya, kerana dengan menambah cermin di headboard tempat tidur, rupa bilik menjadi lebih segar. Mari kita buktikan!

Cara seperti ini tergolong cara yang paling mudah di antara yang lain. Sentuhan kreativiti membuat hal kecil boleh membawa pengaruh yang besar secara keseluruhan pada pandangan ruang bilik tidur. Sekarang sudah jelas bukan kalau ingin membuat bilik tidur tampil lebih segar tidak perlu membeli banyak perabot baru?

4600desainrumah

Sebuah langkah mudah dapat anda tempuh, cukup dengan modal sebuah cermin besar. Pilihlah bentuk-bentuk cermin yang menarik untuk kemudian diletakkan sebagai headboard tempat tidur. Mengenai harga, jelas berpatutan. Walaupun harganya tergolong murah, tetapi cermin-cermin ini ternyata berjaya merubah suasan ruang bilik tidur.

Sangat luar biasa memang. Anda juga boleh memilih bentuk cermin sesuai selera. Model klasik, moden, sehingga model-model unik lain boleh menjadi pilihan yang tepat untuk membina sebuah tema dalaman bilik tidur.

Leave a Reply

shares